Menu Premium
Loading...

CoD: Infinite Warfare’s nieuwe zombie episode heet Rave in the Redwoods

Maarten van Steijn 25/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog heel even geduld en dan kunnen we weer hordes zombies neermaaien met een heel arsenaal aan wapens. Vanaf 31 januari komt er namelijk een nieuwe episode van Call of Duty: Infinite Warfare’s zombie mode, genaamd Rave in the Redwoods, uit. Deze episode zal deel uitmaken van het eerstvolgende DLC-pakket voor de game, genaamd Sabotage.

Eerder al kwam er informatie vrij over de aankomende DLC van de game, waar deze zombie episode dus ook in zit. Toen werd al bekend dat deze zombie episode zich af gaat spelen bij een verlaten meer, in een typisch jaren 90 stijltje – waarin het horror genre weer volledig doorheen gemaald is.

Ook krijg je nu te maken met de mysterieuze Slasher, die jacht op je probeert te maken om zodoende zijn verzameling met trofee├źn uit te breiden. Jij moet vervolgens samen met je team de orde weer herstellen in de Redwoods.

Dit horror sfeertje zal hopelijk weer als van oudsher aanvoelen, vol met een hoop verschillende zombies. Deze DLC, met de naam Sabotage zal met een season pass gratis verkrijgbaar zijn.

Kijk jij uit naar vernieuwing in het horror-zombie wereldje van CoD Infinite Warfare? Of duik jij liever in andere game modes? Check snel de trailer en laat het weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch