Menu Premium
Loading...

Civilization 6 gaat ook naar Duitsland met nieuwe factie

Tim Koelen 18/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Gamescom is nog in volle gang in Keulen. Een goede reden voor de makers van Civilization 6 om de Duitsers eens goed uit te lichten in een gloednieuwe trailer. In de video zie je hoe je met Keizer Frederik Barbarossa oftewel Roodbaard een Duits imperium op kan bouwen.

In zijn eigen tijd was Barbarossa bezig met de expansie van het Roomse Keizerrijk, daarom krijg je in Civilization 6 onder andere een bonus tegen onafhankelijke stadstaten. Daarnaast krijgt de Duitse factie een extra district onder de naam Hanze, wat een verwijzing is naar de vele handelssteden die Duitsland rijk is. Als laatste krijgt de Duitse factie een unieke unit om oorlog mee te kunnen voeren. De befaamde ‘U-Boot’, waar voornamelijk de Engelsen tijdens de Tweede Wereldoorlog mee te maken kregen, zal alleen beschikbaar zijn voor Roodbaard en gezanten.

Eerder dit jaar gaven Boris en Steven al een preview van de nieuwe Sid Meier-titel, die je hier kunt checken. Civilization 6 zal zijn release kennen in oktober van dit jaar. De game is dan vooralsnog alleen beschikbaar op PC. Of de serie ook een opkomst maakt op consoles is nog niet bekend.

Zullen de ingenieuze Duitsers jou naar de overwinning brengen? Of ben je hyped over andere facties? Laat het weten in de comments!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch