Menu Premium

CI Games kondigt de Sniper Ghost Warrior 3 open beta aan

Tim Koelen 18/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Poolse developer CI Games komt met goed nieuws voor fans van de sluipschutter-serie: er komt een Sniper Ghost Warrior 3 open beta aan! Schrijf je nu in om deel te mogen nemen aan de eerste content van de game die 4 april 2017 moet uitkomen.

De nieuwste titel in de Sniper Ghost Warrior-franchise komt al steeds dichterbij en wie nieuwsgierig is kan aan de open beta meedoen die op 3 februari van start gaat. De singleplayer van de vorige titels in de serie waren nog lineair, maar in de beta krijg je toegang tot een deel van de open wereld van Sniper Ghost Warrior 3. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om twee singleplayer-missies te spelen genaamd Cut Off en Blockout.

De game speelt zich af in Georgië en jij bent een sluipschutter genaamd Jon. In Cut Off moet je een satellietinstallatie infiltreren om deze te herpositioneren waardoor je meer tactische info krijgt en misschien ook meer te weten komt over je broer Robert. In Blockout heeft Jon het op een target gemunt die op zijn Most Wanted-lijst staat. Het target bevindt zich in een verlaten appartementencomplex en het is aan jou om een strategisch plan te verzinnen om het doel uit te schakelen.

De game komt uit voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. De inschrijvingen voor de open beta kun je hier vinden, en is alleen te spelen op PC. Op 3 februari kun je aan de slag met de open beta. Ben je benieuwd naar de nieuwe game? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch