Menu Premium
Loading...

[UPDATE] Chivalry: Medieval Warfare komt 2 december naar Xbox One

Gamekings Redactie 19/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: Activision heeft Chivalry Medieval Warfare inmiddels bevestigd voor de PlayStation 4 en Xbox One. De game verschijnt op 1 december voor beide platformen, alhoewel de Xbox Store nog altijd spreekt van 2 december. Ook is de eerste footage naar buiten gebracht van deze current-gen versies, welke je boven dit bericht kunt bewonderen!

Origineel bericht:

Hoewel de middeleeuwse actiegame Chivalry: Medieval Warfare ruim drie jaar op de PC en een jaar op de last gen consoles speelbaar is, kunnen we zeer binnenkort met de Xbox One-versie van de game aan de slag. Chivalry: Medieval Warfare is namelijk op de Xbox Store verschenen, met een releasedatum: 2 december.

De online-only game, waarin een maximum van 24 man elkaar af probeert te slachten met bekende middeleeuwse wapens, komt met meer dan 25 maps en 60 wapens naar de Xbox One. Chivalry: Medieval Warfare krijgt ook een Ultimate Edition, waarmee spelers toegang krijgen tot vier DLC-pakketten, die het wapenarsenaal uitbreiden en nieuwe bepantsering toevoegt.

Terwijl de Xbox One-versie al over twee weken verschijnt, heeft uitgever Activision nog niks laten weten over een eventuele PlayStation 4 release van de game. Mocht je de game graag willen spelen op je PlayStation 4, dan zal je dus nog even af moeten wachten of de game überhaupt naar Sony’s current gen console komt.

Heb jij in de tijd dat de game al speelbaar is op de PC en last gen consoles nog nooit Chivalry: Medieval Warfare gespeeld, maar ben je wel benieuwd naar de game? Laat het weten in de comments!

Bron: Videogamer

Chivalry: Medieval Warfare komt 2 december naar Xbox One

Chivalry: Medieval Warfare komt 2 december naar Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch