Menu Premium
Loading...

Check vanavond om 22:30 op MTV de Watch Dogs aflevering van Gamekings!

Gamekings Redactie 02/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hacken, hacken, hacken, iedereen is op dit moment aan het hacken. Watch Dogs is de veroorzaker van al dit gehack. Maar is dit hacken ook de keiharde realiteit? Is het mogelijk om via mobieltjes iemands rekening te legen? Kun je met een druk op de knop hele verkeerssituaties lamleggen? Wij gingen in de Gamekings aflevering van deze week op onderzoek uit. Wil je weten wat hacken nu precies is en hoe het wordt ingezet? Check vanavond om 22:30 op MTV de Watch Dogs aflevering van Gamekings en kom er zelf achter!

Je hebt ons interview met de man achter Hack the Brain, Martijn Arts, waarschijnlijk al gezien. Misschien denk je dat je nu alles wel weet over hacken, maar in deze Watch Dogs aflevering gaan we verder, dieper. Waar is bijvoorbeeld de hack-divisie van Defensie eigenlijk mee bezig? We gaan dan ook langs bij hen en zij lichten een tipje van de sluier op over wat er allemaal mogelijk is. Daarnaast interviewen we nog een rasechte hacker, of cracker. Wat heeft hij allemaal op zijn kerfstok? Door al deze verschillende partijen die op hun eigen manier bezig zijn met hacken, krijg je een compleet beeld van hacken en wat er in Watch Dogs realiteit of fictie is.

Als kers op de taart sluiten we af met de Watch Dogs review. Is het inderdaad de game van het jaar? Of is het slachtoffer geworden van zijn eigen hype? Ondanks dat hacken en Watch Dogs centraal staan, kun je nog meer games verwachten. JJ en Pascal dansen namelijk speciaal de samba voor 2014 FIFA World Cup, of zijn ze te vroeg aan het juichen? Het juichen is voor Pascal in ieder geval snel voorbij, want hij bespreekt ook samen Jelle The Evil Within, de nieuwste survival-horror game van horrorkoning Shinji Mikami.

Een bomvolle Gamekings aflevering staat je dus vanavond om 22:30 op MTV te wachten. Kijken die hap!

Check vanavond om 22:30 op MTV de Watch Dogs aflevering van Gamekings!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch