Menu Premium
Loading...

Check vanavond om 23:00 de Xbox One Roadtrip Aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 08/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat doe je als de Xbox One niet in Nederland te krijgen is en je ‘m koste wat het kost toch wilt hebben? Dan heb je twee opties: huilen totdat ‘ie toch in de winkels ligt of je haalt ‘m in Duitsland. Het laatste is dan ook precies wat Jelle en Dennis gedaan hebben. Check vanavond om 23:00 de Xbox One Roadtrip Aflevering op MTV!

Dennis was niet in staat om nog langer op de Xbox One te wachten, terwijl het apparaat wel in de Duitse winkels ligt, en heeft dan ook Jelle opgetrommeld om met hem de next-gen console van Microsoft daar op te halen. Natuurlijk was dat een heel avontuur, wat we allemaal op camera hebben vastgelegd. Onze ras-Nederlander Dennis spreekt welgeteld drie woorden Duits, dus is het nog maar de vraag of dat voldoende is om überhaupt met een Xbox One naar huis te gaan. Van zo’n epische trip krijg je ook honger, dus wordt er even een pitstop gemaakt in een echt truckerscafé voor een maaltijd bedoeld voor echte kerels.

Nu Dennis en Jelle toch op de internationale snelwegen te vinden zijn, is dat ook hét moment om het te hebben over de nieuwe racegame van Ghost Games en EA: Need for Speed Rivals. Ondanks dat de Need for Speed-serie al jarenlang loopt, is de rek er volgens de ontwikkelaar nog niet uit. Need for Speed Rivals is tevens de eerste titel in de serie die ook op de next-gen consoles uitkomt, wat er misschien voor zorgt dat de lat nog hoger wordt gelegd. Is dat het geval? Dennis en Jelle zoeken het voor je uit.

Met een beetje concurrentiestrijd is ook niets mis, vandaar dat de twee heren ook uitgebreid met Forza Motorsport 5 aan de slag zijn gegaan. Ondanks dat dit net zoals Need for Speed Rivals een racegame is, is deze van een geheel ander kaliber. Ontwikkelaar Turn 10 heeft alles uit de kast getrokken om de Xbox One-lanceringstitel flink te laten schitteren op Microsoft’s nieuwe console. Gelukkig hebben we Jelle en Dennis om te vertellen of het daarnaast ook nog een game is die je moét aanschaffen als de Xbox One hier uitkomt.

Het is ook uitgebreid tijd voor de vetste games vanuit de studio. Zo bespreken Boris en Skate uitgebreid hun bouwavonturen in SimCity: Steden van de Toekomst en zijn Skate en Steven werelden gaan vergelijken in The Legend of Zelda: A Link Between Worlds. Daarnaast weten Steven en Melle je in geuren, kleuren en gevouwen papier te vertellen of Tearaway dé knaller is die de PS Vita nodig heeft. Je ziet het allemaal vanavond om 23:00 in de Xbox One Roadtrip Aflevering op MTV!

Check vanavond om 22:30 de Xbox One Roadtrip Aflevering op MTV!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch