Menu Premium
Loading...

Check vanavond om 22:30 de Gamekings Showcase aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 08/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat je een week lang hebt kunnen nagenieten van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Gamekings, is het vanavond eindelijk tijd voor aflevering nummertje twee! Natuurlijk hebben we weer een heleboel vette games om te bespreken, maar ook zijn we op onze eigen Gamekings Showcase. Dus reserveer vanavond om 22:30 alvast de bank, want dan kijk je natuurlijk naar een nieuwe aflevering van Gamekings.

We trappen vandaag af met een game waarin je je ziel moet verkopen aan Goden en vervolgens op je tegenstanders mag inhakken. Bovendien heeft deze game voor het eerst in de serie een multiplayer. We hebben het natuurlijk over God of War: Ascension. We volgen onze weg door het programma met Monster Hunter 3 Ultimate.

Vanuit de studio schakelen we over naar het mooiste feestje van Nederland; de enige echte Gamekings Showcase in Corso, Rotterdam. Eén van de games die daar te spelen was, was Lego City Undercover. In tegenstelling tot vele andere Lego-games, is deze game niet gebaseerd op een film. Sterker nog, eerder op een andere game. Want Lego City Undercover is eigenlijk een soort mini GTA waarin je als agent Chase McCain achter crimineel Rex Fury en zijn handlangers aan gaat. Natuurlijk kan er ook volop gebouwd worden met verzamelde Lego-blokjes. Of dat leuk is? Dat zie je vanavond!

En vanuit Lego City duiken we terug de studio in om Starcraft 2: Heart of the Swarm te checken. Hierna gaan we nog één keer terug naar de Gamekings Showcase om het feestje af te sluiten met een vooruitblik op Gears of War: Judgment.

Benieuwd naar al deze games? Check vanavond om 22:30 de Gamekings Showcase aflevering op MTV!

Oh ja! En laat op Twitter weten hoe jij Gamekings kijkt met ‘Ik kijk #Gamekings’.

Check vanavond om 22:30 de Gamekings Showcase aflevering op MTV!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch