Menu Premium
Loading...

Check vanavond om 23:00 de Gamekings DreamHack 2013 Aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 15/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alsof het in Nederland nog niet koud genoeg is, kregen Jelle en Skate de uitnodiging van Logitech om naar het nóg koudere Zweden af te reizen en daar het epische DreamHack 2013 te checken. ‘s Werelds grootste LAN-party bestaat al sinds 1994 en sinds 2002 is er elk halfjaar een nieuw event. Eenmaal aangekomen in Zweden maken Skate en Jelle er een groot feest van en moeten zij natuurlijk ook brute games checken. Check vanavond om 23:00 de Gamekings DreamHack 2013 aflevering op MTV!

Wat ooit begon als een groepje vrienden die graag LAN-party’s gaven, is uitgegroeid tot ‘s werelds grootste computerfestival. Het zijn niet meer een aantal computertjes naast elkaar met een kabeltje ertussen, maar zalen vol met meer dan 13.000 gamers. Dat is natuurlijk indrukwekkend genoeg om Skate en Jelle naar Zweden te sturen om het te checken. Ze hebben nog zó beloofd zich te gedragen, wat finaal mislukt. Het mondt uit tot het losgaan op dikke feestjes en harde katers. Komt dat allemaal wel goed?

Er wordt één belofte niet gebroken en dat is dat ze vette games gaan checken. Zo nemen Skate en Jelle een kijkje bij een bruut spannende League of Legends-match en gaan ze verschillende stands langs op de DreamHack-beurs. Uiteraard is er ook tijd voor het bespreken van next-gen games. Speelt FIFA 14 echt zo anders op de Xbox One en PlayStation 4 dan op hun voorgangers? Jelle en Skate werden het antwoord. Ook checken zij de laatste DLC van Battlefield 4: China Rising.

Steven en Dennis zitten klaar om de studio en hebben Knack grondig onder handen genomen. Daarnaast zijn de twee heren ook helemaal in wintersferen met Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games. Ben je benieuwd of het eerste deel van de Burial At Sea-DLC voor BioShock Infinite het spelen waard is? Je ziet het allemaal vanavond om 23:00 in de Gamekings DreamHack 2013 Aflevering op MTV!

Check vanavond om 22:30 de Gamekings DreamHack 2013 Aflevering op MTV!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch