Menu Premium
Loading...

Check vanavond om 0:50 de Seattle aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 19/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! De zevende aflevering van het vijftiende seizoen! Dennis is nog steeds in Amerika, en wel in Seattle. Hij had gehoopt dat Jesse van Dijk, die werkt bij Bungie, hem wat van Seattle kon laten zien. Helaas is de man erg druk, en daarom moest Dennis er in zijn eentje op uit om de stad te verkennen. Het is een grote, mooie, en vooral interessante Amerikaanse stad. Genoeg te zien, dus Check vanavond om 0:50 de Seattle aflevering op MTV!

Dennis is na een omweg via Boston in Seattle beland, en de plannen die hij had voor de stad kunnen helaas niet allemaal doorgaan. Daarom gaat hij zelf op onderzoek uit om te checken welke wrede shit er allemaal te beleven is op het gebied van gaming in Seattle. In een vorige aflevering heeft Dennis samen met Skate gezocht naar de beste arcadehal van Nederland, en blijkbaar is hij in deze vibe blijven hangen. Hij gaat namelijk naar de grootste arcadehal van Seattle om te checken hoe het er daar aan toe gaat. Verder gaat hij nog naar een van de meest veelbelovende game-opleidingen van de wereld, met de naam DigiPen: Institute of Technology. Daar is heel toevallig een VR-meeting aan de gang. Dennis mag hier met eigen ogen de concurrent van de Oculus Rift proberen: de CastAR. Net als de Oculus Rift is de CastAR ook een Kickstarter-project, dat meer dan twee en een half keer het gevraagde bedrag heeft opgehaald. Dat betekent dat het wel een veelbelovend project moet zijn!

Natuurlijk kan een Gamekings-aflevering niet voorbij gaan zonder game-reviews. Daarom gaan JJ en Jelle het hebben over The Amazing Spider-Man 2. Wellicht de eerste goede game bij een film? Dennis mag ook een vette game checken. Hij gaat namelijk langs bij Impossible Objects in Seattle. Zij maken een motion-tracked, virtual reality game met de naam Giant vs Horde.

Zoals je kan lezen is er genoeg te zien vanavond. Geen excuses dus: Check vanavond om 0:50 de Seattle aflevering op MTV!

Check vanavond om 22:25 de Seattle aflevering op MTV!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch