Menu Premium
Loading...

Check vanavond om 22:20 de tweede Firstlook aflevering op MTV

Gamekings Redactie 29/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De tweede en tevens laatste Firstlook aflevering zal vanavond te zien zijn op MTV. Martin heeft erg zijn best gedaan op de trailer die hij vandaag in elkaar heeft gezet. Deze aflevering is de laatste kans om jezelf te spotten op tv, dus check vanavond om 22:20 de tweede Firstlook aflevering op MTV.

Martin, Melle en Pascal hebben je vorige week al meegenomen op de beursvloer van Firstlook 2012, maar er kon zoveel op de beursvloer worden gedaan dat ze op de eerste dag van de Firstlook niet alles konden laten zien. Daarom zijn ze er ook de tweede dag met de camera op uitgetrokken en gaan ze onder meer langs de stand van Medal of Honor: Warfighter, checken ze misschien wel de beste basketbal game ooit gemaakt NBA 2K13, slaan ze er op los met God of War: Ascension en duiken ze in de zwarte doos van Halo 4.

Ook in de studio komen er een paar mooie titels langs. Zo hebben we een review van Dishonored deze week in de aanbieding. Ook Forza Horizon en Sports Champions 2 komen in de aflevering aan bod.

Mocht dat nog niet genoeg reden zijn om te kijken, dan is het misschien leuk om te weten dat Martin zich in deze aflevering een knipbeurtje krijgt op de Ubisoft stand en dat pakt niet helemaal uit zoals hij had gehoopt. Dus check vanavond om 22:20 de tweede Firstlook aflevering op MTV.

Check vanavond om 22:20 de tweede Firstlook aflevering op MTV

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch