Menu Premium

Check hier de Call of Duty Multiplayer Reveal Livestream

Karim Shehata 11/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week gaat de Gamescom keihard los in Keulen! Daardoor leren we de komende dagen waarschijnlijk enkele nieuwe games kennen, en leren we nog meer over de games waarvan we al weten dat deze bestaan. Voor Activision is het bijvoorbeeld een heel belangrijke beurs, want niet alleen Destiny verschijnt een paar weken na de Gamescom, maar ook Call of Duty: Advanced Warfare is natuurlijk een grote game voor de uitgever. Over de laatstgenoemde game komen we nu meer te weten en dan vooral over de multiplayer, want gisteren werd deze door middel van een livestream uit de doeken gedaan door Activision en Sledgehammer Games. Check hier de Call of Duty Multiplayer Reveal Livestream!

Erg veel weten we nog niet over de multiplayer van Call of Duty: Advanced Warfare. Gaan de suits die de personages aan hebben een grote rol spelen? Of blijft de typische Call of Duty multiplayer-modus gewoon zoals je deze gewend bent, met wat kleine aanpassingen om het allemaal nog net wat fijner te maken voor de gamers? Nu weten we meer!

De Call of Duty: Advanced Warfare Multiplayer Reveal livestream is onder dit bericht terug te kijken. Gaan er grote veranderingen komen? Krijgen we te maken met verrassende onthullingen? Check hier de Call of Duty: Advanced Warfare Multiplayer Reveal livestream en kom er zelf achter!

Check vanavond om 19:00 de Call of Duty: Multiplayer Reveal Livestream

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch