Menu Premium

Check vanavond om 18:00 De Avond van Xbox livestream op Gamekings.tv!

Gamekings Redactie 21/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanavond gaat het beginnen: de onthulling van de nieuwe Xbox! Hier op Gamekings.tv krijg je de hele avond alles over deze Xbox Reveal mee. We hebben namelijk een bomvolle avond voor je in petto. Dus wil je niks missen en wil je de eerste beelden van de next-gen Xbox zien, dan moet je vanavond bij ons zijn. Dus check vanavond om 18:00 De Avond van Xbox Livestream op Gamekings.tv!

Boris en Skate nemen je de hele avond mee door deze grote gebeurtenis. Het heet niet voor niets De Avond van Xbox natuurlijk. Zo starten ze vanaf 18:00 uur met een goede voorbespreking en lekkere discussies. Om 19:00 uur gaat het dak eraf, want dan kun je bij ons de Xbox Reveal live volgen op de livestream. Krijgen we de nieuwe console van Microsoft te zien of kiezen ze ervoor om net als Sony de console voor de E3 te bewaren? Wij verwachten de nieuwe Xbox in volle glorie te aanschouwen vanavond, dus zorg dat je de livestream van De Avond van Xbox niet mist.

Maar daar houdt het nog niet op, want na de Xbox Reveal gaan we nog uitgebreid nabespreken. Boris en Skate doen dat met jou natuurlijk via Twitter. Je kunt meediscussiëren, vragen stellen en andere hersenspinsels met ons delen via #gkxbox. Steven is vanavond de Twitter koning en zorgt ervoor dat hij alle interessante tweets van jou er tussen uit vist. Verder spreken we nog speciale gasten, zoals Dennis die ergens in Engeland next-gen games aan het bekijken is. De Avond van Xbox gaat in ieder geval door tot 21:00 uur, waardoor je dus een avondvullend programma hebt om naar uit te kijken vanavond. Zorg dus dat je vanavond om 18:00 uur inschakelt op De Avond van Xbox livestream op Gamekings.tv!

Check vanavond om 18:00 De Avond van Xbox livestream op Gamekings.tv!

Check vanavond om 18:00 De Avond van Xbox livestream op Gamekings.tv!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch