Menu Premium

Check vanavond om 1:35 de eerste Firstlook 2014 aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 27/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel! Verdeeld over twee afleveringen krijg je bijna alles te zien van wat er op de grootste gamebeurs van de Benelux is gebeurd. Dus check vanavond om 1:35 de eerste Firstlook 2014 aflevering op MTV!

De opbouw van de stands, de gezelligheid en natuurlijk een hoop vette games, het komt allemaal langs. Zo wordt er uitgebreid stilgestaan bij de stand van Sony, waar gamers in de rij staan voor onder meer The Order: 1886 en gaan Pascal en Steven autorijden voor de review van Driveclub. Dat is niet de enige racegame deze aflevering, want ook Project Cars is aan de beurt, die gespeeld wordt met de Oculus Rift VR-bril. Ook Nintendo was aanwezig dit jaar met een hoop toffe titels, waaronder Super Smash Bros. David en Steven vertellen jou alles over deze system-seller, die al uit is voor de 3DS en op 5 december van dit jaar uitkomt voor de Wii U. Verder is er voldoende aandacht voor de indies, valt Boris een oude bekende lastig op de 2K-stand en is er de review van Borderlands: The Pre-Sequel.

Ben jij er om wat voor reden dan ook niet bij geweest dit jaar? Of wil je nog een keer alles van Firstlook 2014 meemaken? Dan zit er maar een ding voor je op: Check vanavond om 1:35 de eerste Firstlook 2014 aflevering op MTV!

Check vanavond om 1:35 de Gamekings Firstlook 2014 aflevering op MTV!

Check vanavond om 1:35 de Gamekings Firstlook 2014 aflevering op MTV!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch