Menu Premium

Check vanavond om 1:30 de tweede Firstlook 2014 aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 03/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Omdat we er niet genoeg van kunnen krijgen, hebben we een tweede Gamekings aflevering vanaf Firstlook 2014 voor je. De Gamekings crew was het hele weekend aanwezig op de beursvloer van deze grootste gamebeurs van de Benelux. Daar zijn we langs alle grote games gegaan en proefden we de vibe van de beurs. Verwacht een hoop Gamekings lauheid. Check daarom vanavond om 1:30 de tweede Firstlook 2014 aflevering op MTV!

Er waren zoveel toffe games te zien en spelen op Firstlook 2014 dat het allemaal niet in een aflevering paste. Vanavond zie je de games Bloodborne, Sunset Overdrive, Bayonetta 2, The Evil Within, Assassin’s Creed Unity en Until Dawn voorbij komen. Dat is al een flinke lijst, maar er zit nog veel meer in deze aflevering. Zo bezoeken we de retro-hoek op de beurs, krijg je een exclusief kijkje achter de schermen en ben je aanwezig bij de epische Gamekings goodiehunt.

De Gamekings aflevering van vanavond om 1:30 op MTV vanaf Firstlook 2014 zit dus bomvol games en gezelligheid. Ga er lekker voor zitten en beleef Firstlook nog één keer. Wie weet spot je jezelf wel!

Check vanavond om 1:30 de tweede Firstlook 2014 aflevering op MTV!

Check vanavond om 1:30 de tweede Firstlook 2014 aflevering op MTV!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch