Menu Premium

Check vanavond om 1:10 de Insomnia53 en Next-Gen Art events op MTV!

Gamekings Redactie 15/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanavond in Gamekings op MTV zijn we op twee locaties. We zijn aanwezig op Insomnia53, het grootste gaming festival van het Verenigd Koninkrijk, en we brengen een bezoekje aan het Next-Gen Art Event. Check het vanavond om 1:10 uur in een nieuwe aflevering van Gamekings op MTV!

In de vorige aflevering kon je de weg richting Insomnia53 al ervaren. Vanavond zie je hoe het op dit gaming festival zelf is! Ieder jaar gaan we op zoek naar game-evenementen om daar even lekker wat sfeer te proeven. Eerder gingen we al naar Parijs voor de Paris Games Week en vanavond zijn we dus aanbeland in Coventry. Vooral eSports en LAN Gaming in het algemeen staan tijdens dit evenement centraal. Maar dit is niet het enige dat we deze aflevering doen, want we zijn ook in het Hoge Noorden. In Leeuwarden om precies te zijn, waar het Next-Gen Art Event plaatsvindt. Op deze tentoonstellingen hopen we te kunnen zien hoe kunstenaars gamedesigners inspireren en hoe sommige games vertaald worden tot diverse kunstvormen.

Last but not least zijn er ook nog twee previews, namelijk die van Battleborn en The Order: 1886. Mis het niet en check vanavond om 1:10 de Insomnia53 en Next-Gen Art events op MTV!

Check vanavond om 1:10 de Insomnia53 en Next-Gen Art events op MTV!

Check vanavond om 1:10 de Insomnia53 en Next-Gen Art events op MTV!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch