Menu Premium

Check vanavond de Gamekings Gamescom 2014 deel 2 aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 08/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week kon je al genieten van de avonturen tijdens de Gamescom 2014 vanuit Keulen. Vanavond is het tijd voor het tweede deel, waarbij de guys een verrassende slaapplek toegewezen krijgen. Check vanavond de Gamekings Gamescom 2014 deel 2 aflevering op MTV, vanaf 22:35 uur!

Er komen genoeg games aan bod. Zo gaan de heren aan de slag met The Evil Within, FIFA 15 en Splatoon. Ondertussen lult Skate zich een weg naar binnen om het bloederige Bloodborne te spelen. Daarnaast is er een preview van Quantum Break. Gaat Remedy Games met deze game hoge ogen gooien? Na al deze vette games besproken te hebben, blikken de guys als laatste vooruit naar de Franse Revolutie in Assassin’s Creed Unity.

Na afloop van een slopende beursdag is het natuurlijk de hoogste tijd om een uiltje te knappen, maar eerst zal toch echt de tent opgezet moeten worden. Laat nou net niet iedereen daar zin in hebben… Gamekings gaat full-on kamperen, dus mis het niet en check vanavond om 22:35 de Gamekings Gamescom 2014 deel 2 aflevering op MTV! Tweet mee met de hashtag ‘ik kijk #gamekings’ en maak kans op een fancy t-shirt!

Check vanavond de Gamekings Gamescom 2014 deel 2 aflevering op MTV!

Check vanavond de Gamekings Gamescom 2014 deel 2 aflevering op MTV!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch