Menu Premium

Check vanavond de EA Showcase aflevering van Gamekings om 22:20 op MTV!

Gamekings Redactie 12/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je zit zeker tot aan je knieën in Call of Duty: Black Ops 2? Ergens zal je toch even pauze moeten nemen, want ze zeggen dat je vierkante ogen krijgt als je te lang achter je televisie of scherm zit. Als je dan toch pauze neemt, waarom kijk je dan niet even naar Gamekings op MTV? We hebben namelijk een lekker volle aflevering voor je, dus check vanavond de EA Showcase aflevering van Gamekings om 22:20 op MTV!

Als ik vol zeg, dan bedoel ik ook vol. De EA Showcase aflevering zit bomvol met games namelijk. Dennis ging richting de thee-drinkende Britten om in Londen de aankomende line-up van Electronic Arts te checken op de EA Showcase. Daar heeft hij aardig wat ruwe diamanten onder ogen gekregen. Zo was Dennis flink in zijn nopjes over het nieuwe deel in EA’s co-op shooter: Army of Two Devil’s Cartel. Deze titel lijkt speciaal voor Dennis ontwikkeld te worden. Verder kreeg hij voor het eerst Fuse te zien. Alhoewel voor het eerst… je kent de game misschien nog wel als Overstrike. Een game die Insomniac Games in 2011 al presenteerde. Daarnaast komen Battlefield 3: Armored Kill en dé grondlegger van de city-builders SimCity voorbij op de EA Showcase.

Als dat nog niet genoeg was, dan doen we ook nog een paar games vanuit de studio voor je. Zo hebben we een magisch boek gevonden dat Wonderbook: Book of Spells heet, zoeken we de oorlog op over de hele wereld in Medal of Honor: Warfighter en wagen we een dansje met Dance Central 3.

Dus als je ons dansend wil zien of benieuwd bent naar de aankomende line-up van EA, dan zou ik even schakelen naar MTV vanavond. Black Ops 2 speel je toch nog genoeg de rest van het jaar, dus check vanavond de EA Showcase aflevering van Gamekings om 22:20 op MTV!

Check vanavond de EA Showcase aflevering van Gamekings om 22:20 op MTV!

Check vanavond de EA Showcase aflevering van Gamekings om 22:20 op MTV!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch