Menu Premium
Loading...

Check vanavond de Hypnose aflevering van Gamekings om 22:20 op MTV

Gamekings Redactie 19/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Halo 4 staat in onze aflevering van vanavond centraal. Om een beetje te weten te komen wat Cryo-sleep inhoudt, worden Skate en Simon onder hypnose gebracht. De aflevering loopt alleen niet helemaal zoals gepland en uiteindelijk blijkt Dennis het beste slachtoffer voor deze aflevering te zijn. Check vanavond de Hypnose aflevering van Gamekings om 22:20 op MTV, als je precies wil weten hoe dat zit.

Dit is toch wel de meest rare en lachwekkende aflevering die wij ooit hebben gemaakt. In Brievenmaandag zei Steven al dat er nog nooit zo veel mensen stukjes uit deze aflevering hadden teruggekeken toen ze aan het monteren waren. Er stonden op de redactie regelmatig meerdere mensen achter de monitor met de tranen in hun ogen van het lachen.

Boris was eerst sceptisch over hypnose en dacht dat er niks zou gebeuren toen de redactie er op uit trok om deze aflevering te schieten. Het resultaat is echter verbluffend. Het is er eentje die niet snel gaat vergeten. Oftewel vanavond komt de Gamekings aflevering die je echt niet wilt missen.

Natuurlijk gaan we het ook hebben over games in de Hypnose aflevering. In de studio komt LittleBigPlanet Karting en New Super Mario Bros. U aan bod. Nog niet overtuigd? Misschien doet de teaser dat wel. Dus check vanavond de Hypnose aflevering van Gamekings om 22:20 op MTV en tweet mee vanavond over de uitzending met #Gamekings.

Check vanavond de Hypnose aflevering van Gamekings om 22:20 op MTV

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch