Menu Premium

Kijk de livestream met Rainbow Six Siege terug

Shelly van Seventer 10/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is inmiddels al zes jaar geleden dat de laatste Rainbow Six game uitkwam. De tijd is nu hier, het geduld van de fans is op de proef gesteld, maar dit jaar kunnen we dan eindelijk aan de slag met een nieuwe deel in de serie namelijk Rainbow Six Siege. Kijk de livestream met Rainbow Six Siege!

De Rainbow Six Siege Alpha is sinds deze week uit op de PC en wij kunnen natuurlijk niet wachten om er mee aan de slag te gaan. De Rainbow Six serie wijkt af van shooters als Call of Duty en Battlefield. In deze game draait het namelijk volledig om de tactiek. Communicatie tussen jou en het team waarmee je de missie gaat spelen is essentieel. Vandaag zetten wij onze eerste stapjes in de Rainbow Six Siege Alpha en kijken we of we deze tactische shooter na 6 jaar nog een beetje onder de vingers hebben!

Daarnaast is er een nieuwe DLC uit voor WWE2K15 en omdat te vieren hebben we een hele vette prijsvraag. We geven namelijk 1×2 kaartjes voor WWE Live op 17 april in Antwerpen weg. Wil jij kans maken op deze kaartjes? Kijk dan de livestream met Rainbow Six Siege!

Check om 16:00 de livestream met Rainbow Six Siege

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch