Menu Premium

Check nu de Pay Day 2 en GTA Online livestream!

Gamekings Redactie 16/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben een flink tof weekend voor de boeg met epische livestreams vanuit Gamekings Studio en voor de afwisseling is vandaag de reguliere Gamekings-studio het decor voor een bak aan gezelligheid. Ben je van de partij? Check nu de Pay Day 2 en GTA Online livestream!

Voor de allereerste keer in de livestream-geschiedenis van Gamekings gaan we aan de slag met Pay Day 2. Pay Day 2 is deze maand voor nop te krijgen voor iedereen die een PS Plus-abonnement heeft, wat een aardige boost kan zijn voor het spelersaantal die met de game aan de slag gaat. Wij worden er ook enthousiast van, want Pay Day 2 is een ontzettend toffe game.

Grand Theft Auto V op zichzelf is een volledige singleplayer-game en volgens ontwikkelaar en uitgever Rockstar Games is GTA Online een compleet apart aspect in de serie. De release van GTA Online ging niet helemaal zoals de bedoeling was, maar ondertussen zijn we al een tijdje verder en loopt de game als een zonnetje. Daarnaast releaset Rockstar met enige regelmaat nieuwe content, waardoor GTA Online steeds completer aan gaat voelen. Een goede reden om met jou ‘s lekker aan de slag te gaan met het online Los Santos van Rockstar.

Chat gezellig mee op Twitch en check de livestream met Pay Day 2 en GTA Online. Uiteraard is het helemaal mogelijk om alle vragen te stellen die op het puntje van je tong liggen. Wil je een keer aanwezig zijn bij een Gamekings-livestream? Dat kan gewoon! Wandel binnen bij Gamekings Studio in Hoog Catharijne te Utrecht, want ook daar spelen we de meest toffe titels. Als je een kijkje neemt in het Gamekings Studio programma weet je precies wat er wanneer te doen is. Je kunt nog prijzen winnen ook! Nu is het tijd om lekker achterover te zitten en mee te doen met alle gezelligheid. Have fun!


Watch live video from Gamekings on TwitchTV
Check nu de Battlefield 4 en GTA Online livestream!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch