Menu Premium

Check hier For Honor in 4K/60fps

Maarten van Steijn 16/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

For Honor was op Valentijnsdag al in de schappen te vinden, maar de vraag of For Honor op 4K met 60 fps op de PC lekker loopt, hadden we nog geen concreet antwoord op. Wat blijkt, Ubisoft heeft een trailer vrijgegeven waarin te zien is wat we van For Honor in 4K/60fps kunnen verwachten.

In de trailer worden allerlei voorbeelden gegeven van de vlakken waarop deze game lekker zou moeten draaien in deze setting. De trailer zit vol vloeiende, oogstrelende beelden, wat volgens Nvidia en Ubisoft het gevolg is van capturen met een GeForce GTX graphic card. Zoals ook te zien is, worden er een hoop Nvidia-technologieën in de game verwerkt. Dit is dus het resultaat van de samenwerking tussen de twee bedrijven, die er alles aan hebben gedaan om van For Honor geen slappe PC port, maar een volwaardige ervaring te maken.

For Honor wordt sinds zijn release vrij positief ontvangen. De game biedt een vernieuwende multiplayer mode en ook is er een story mode aanwezig in de game. De game is te spelen op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Speel jij deze game op een PC? En loopt het net zo vloeiend als in de trailer te zien is? Laat het weten in de reacties!

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch