Menu Premium
Loading...

Check hier de eerste gameplay trailer van Super Mario Run

Rens van Nerum 08/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo heeft vandaag de eerste gameplay trailer van Super Mario Run uitgebracht die op 15 december verschijnt voor iPhone en iPad. Een gloednieuwe Mario-game, en dat op je smartphone!?

De trailer laat al heel wat vrij over de gameplay die Super Mario Run bevat. In de trailer zie je Mario door verschillende werelden rennen zoals wij die kennen uit alle Super Mario games. Ook zie je verschillende game modes voorbij komen, waaronder de Toad Rally en andere Bonus levels die je kunt vrijspelen. Ook zie je in de trailer dat je je kunt aanmelden met je Nintendo account door middel van de Mii-personages die zijn uitgebeeld in de game. Zo kun je het opnemen tegen je vrienden of andere spelers over de hele wereld!

Ook zien we dat je verschillende personages kunt vrijspelen in de game om vervolgens met jouw favoriete personage door de werelden van Super Mario Run te sprinten. In de trailer zien we in ieder geval al Mario, Luigi, Yoshi en Toad voorbij komen als speelbare personages met ieder hun eigen specialiteiten!

Wanneer de game uitkomt voor Android is nog niet duidelijk, echter kunnen spelers met een iOS-device deze maand wel al aan de slag met Super Mario Run. Ga jij deze game downloaden op je iPhone of iPad? Drop het in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch