Menu Premium

Check de zomerse BBQ livestream met Mario Kart 8

Karim Shehata 04/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De temperaturen lopen vandaag zeer hoog op, maar dat betekent natuurlijk niet dat we niet keihard gaan livestreamen. Sterker nog, het wordt een zeer epische livestream, want we gaan niet alleen gamen. Bij dit zomerse weer hoort natuurlijk ook een BBQ en wij zijn daar natuurlijk helemaal niet vies van. Daarnaast spelen we Towerfall Ascension op de PlayStation 4 en Mario Kart 8 op de Wii U. Kortom: check de zomerse BBQ livestream met Mario Kart 8 en Towerfall Ascension!

Jelle, David, Shelly, Dominique en eigenlijk de rest van de gehele redactie zitten vanaf 16:00 klaar om jou een epische namiddag te bezorgen door middel van onze gebruikelijke vrijdagmiddag livestream, alhoewel deze vandaag misschien niet zo gebruikelijk is. Het wordt episch gezellig en dat kan natuurlijk ook niet anders wanneer we Towerfall Ascension en Mario Kart 8 gaan spelen, onder het genot van een epische barbecue. Deze livestream wil je dus voor geen goud missen, want de PlayStation 4 en de Wii U staan klaar, net zoals onze epische barbecue. Geloof me: je wilt het niet missen!

De nadruk ligt echter niet geheel op de barbecue, want er worden ook twee epische games gespeeld. Mario Kart 8 staat natuurlijk garant voor een hele gezellige middag, terwijl Towerfall Ascension ook geen misselijke titel is om deze middag flink te gaan spelen. Beide games zijn natuurlijk zeer geschikt voor meerdere spelers en daarom is het natuurlijk episch om te zien hoe Jelle, David, Shelly en Dominique hunzelf gaan redden in deze games. Dit gaat natuurlijk allemaal onder het genot van een lekker stukje vlees en een tropisch drankje, want Nederland mag vandaag tropisch genoemd worden. Om die reden zitten we ook niet in onze gebruikelijke studio, maar lekker buiten op het balkon. Ofwel een zeer epische en zeer gezellige middag is gegarandeerd! Check de zomerse BBQ livestream met Mario Kart vanaf 16:00 vanmiddag!


Watch live video from Gamekings on TwitchTV
Check de zomerse BBQ livestream met Mario Kart 8

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch