Menu Premium

Kijk de livestream met Battlefield Hardline en The Evil Within terug

Gamekings Redactie 20/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is eindelijk zover! We hebben geluisterd naar de kreten in de chat tijdens de vorige livestreams. Kreten die, toegegeven, vaak pas naar voren kwamen als Boris in de chat om Battlefield vroeg. Vandaag zitten Shelly, Skate en Boris op de bank en spelen ze natuurlijk de net uitgekomen Battlefield Hardline!

Zoals velen al weten, is Battlefield Hardline eerder deze week uitgekomen. Boris was al geschokt door de middelmatige reviewscores, maar toen hij eerder deze week zijn eerste stapjes zette, was zijn eerste indruk van de campaign positief. Hij heeft nu natuurlijk al wat meer uurtjes in de game gestoken en gaat vandaag nog even lekker knallen in de multiplayer. Als je dat al gaaf vindt, vergeet dan ook zeker niet de review te checken die volgende week online komt. Dat belooft dus een mooi bloedbad te worden.

Over bloedbaden gesproken: we spelen vandaag ook de DLC voor The Evil Within. Deze DLC, die The Assignment heet, is het eerste deel van een verhaal waarin je als detective Juli Kidman speelt. Zij is de partner van Sebastian, het hoofdpersonage uit The Evil Within. Zal deze DLC onze presentatoren kippenvel bezorgen? We zullen het zien…

Gamekings Livestream met The Evil Within DLC en Battlefield Hardline

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch