Menu Premium

Check de Gamekings livestream met Trials Fusion en Mercenary Kings

Karim Shehata 18/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanmiddag om 16:00 zitten Boris, Jelle en Shelly klaar om eens even flink te gamen. Dit keer pakken we niet per se de grootste games, maar spelen we Trials Fusion en Mercenary Kings. Trials Fusion verscheen deze week, terwijl Mercenary Kings de PlayStation Plus-game is van deze maand op de PlayStation 4. Wil jij Boris, Jelle en Shelly los zien gaan op deze games? Check dan de Gamekings livestream met Trials Fusion en Mercenary Kings.

Vandaag gaan deze twee games dus flink onder handen genomen worden op de PlayStation 4. Met Trials Fusion en Mercenary Kings wordt het natuurlijk een feest vanmiddag, maar het blijft niet alleen bij het spelen van games. Ook komen jouw vragen aan bod die je kan stellen door middel van de livestream en bespreken we het belangrijkste en opmerkelijkste nieuws van de afgelopen week. Overigens blijft het niet alleen bij gamenieuws, want er gebeuren natuurlijk ook nog genoeg gekke dingen buiten het gamen om. Hoe Boris, Jelle en Shelly reageren op het nieuws van afgelopen week, check je in de Gamekings livestream met Trials Fusion en Mercenary Kings.

De vraag is natuurlijk ook of Boris, Jelle en Shelly er wat van weten te bakken in Trials Fusion en Mercenary Kings. Daar kom je natuurlijk alleen achter wanneer je vanmiddag om 16:00 inschakelt op ons Twitch-kanaal om de Gamekings livestream te checken! Aan de games zal het in ieder geval niet liggen, want het nieuwe Trials Fusion is natuurlijk het checken waard. Daarnaast is Mercenary Kings de PlayStation Plus-game van deze maand op de PlayStation 4. Alleen daarom is deze game, met een opvallende retro-stijl, al het checken waard natuurlijk. Wacht dus niet langer en check de Gamekings livestream met Trials Fusion en Mercenary Kings, waarin Boris, Jelle en Shelly klaarzitten om te gamen, jouw vragen te beantwoorden en het nieuws van de laatste week te bespreken!


Watch live video from Gamekings on TwitchTV

Check de Gamekings livestream met Trials: Fusion en Mercenary Kings

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch