Menu Premium

CD Projekt RED kondigt zestien DLC-pakketten aan voor The Witcher 3

Karim Shehata 06/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Begin volgend jaar verschijnt er een titel waar veel gamers waarschijnlijk heel 2015 zoet mee gaan zijn, namelijk The Witcher 3: Wild Hunt. De vorige twee delen waren ijzersterk te noemen en wat we tot nog toe van het derde deel hebben gezien, ziet er ook niet misselijk uit. Wanneer je echter klaar bent met de game kun je ‘gewoon’ verder met zestien(!) DLC-pakketten voor The Witcher 3.

Zestien DLC-pakketten klinkt misschien als veel, en vooral je portemonnee krijgt de schrik van z’n leven te verwerken, totdat je in deze zin gaat lezen dat ontwikkelaar CD Projekt RED alle DLC voor de game geheel kosteloos beschikbaar zal maken voor de gamers. Er hoeft dus geen Season Pass aangeschaft te worden, geen enkel platform heeft een exclusief pakketje en ook hoef je niet naar een speciale winkel waar een deal mee is gemaakt voor de DLC. “Dit is straks onze manier om je te bedanken dat je de game gekocht hebt”, aldus medeoprichter Iwinski op de website van CD Projekt RED.

Nog een zeer ruime vier maanden wachten en dan kunnen we dus aan de slag met The Witcher 3: Wild Hunt en in de maanden erna dus ook met alle DLC-pakketten die eraan zitten te komen voor de immense RPG. Op 24 februari 2015 verschijnt de game voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.

CD Projekt kondigt zestien DLC-pakketten aan voor The Witcher 3: Wild Hunt

CD Projekt kondigt zestien DLC-pakketten aan voor The Witcher 3: Wild Hunt

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch