Menu Premium

Carmageddon: Reincarnation heeft zijn doel bereikt

Gamekings Redactie 28/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Carmageddon: Reincarnation heeft zijn Kickstarter doel bereikt. Tien dagen voor de deadline werd het doel van 400.000 flappen behaald. Het project had maar twintig dagen nodig om dit te bereiken.

Ontwikkelaar Stainless Games is razend enthousiast dat ze door middel van Kickstarter, Carmageddon: Reincarnation toch kunnen uitbrengen. Op 8 mei startte het Kickstarter project met een doel van 400.000 dollar. Na de lancering heeft Stainless Games verschillende beloningen toegevoegd om de game gesponsord te krijgen. Deze updates hebben Stainless Games geen windeieren gelegd en met nog tien dagen op de teller is het doel bereikt.

De game is momenteel nog in ontwikkeling en wordt begin februari 2013 verwacht. Na de release kan je wellicht DLC en modding tools verwachten om de old-school Carmageddon fans tevreden te houden.

Het Kickstarter initiatief blijkt een succesvolle manier voor ontwikkelaars om hun games zonder uitgever gefinancierd te krijgen. Meer dan 10.000 mensen hebben Carmageddon: Reincarnation al gesponsord, en omdat het project tot 6 juni loopt komt daar vast nog een shitload aan mensen bij.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch