Menu Premium

Capcom onthult details aanstaande updates Street Fighter V

Samuel Boyd 10/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Street Fighter V kwam op 16 februari uit en werd in onze review als enigszins incompleet beschouwd. Vandaag krijgen we van Capcom echter meer te horen over wat de eerste update precies aan extra content gaat brengen. Bovendien is de eerste van zes nieuwe DLC-characters bekendgemaakt: Alex!

Alex is een worstelaar die geïntroduceerd werd in Street Fighter III. Hij mocht helaas niet terugkomen in het vierde deel, maar eind maart kunnen fans hun tegenstanders wederom kapot slaan met de Amerikaan. Door zijn grappling moves en lange ledematen is Alex het best geschikt voor gamers die het liefst met een korte tot middelmatige afstand tegen hun vijanden vechten.

Capcom kondigt naast Alex ook nieuwe game-opties aan die in de update van maart toegevoegd gaan worden. Zo komt er een Challenge Mode waarin nieuwe spelers alle opties van Street Fighter leren kennen en via tutorials bekend raken met de verschillende vechters. In de trials van de Challenge Mode kan Fight Money verdient worden door de makkelijkste tot de moeilijkste combos uit te voeren. Ook de in-game winkel waarin je jouw Fight Money kan uitgeven krijgt uitbreidingen. Verder zal de update nog enkele bugs en balans-problemen aanpakken.

De eerste grote update voor Street Fighter V zal in maart uitkomen, maar Capcom laat helaas nog geen exacte datum vallen. Heb jij al behoefte aan een nieuwe vechter, of vermaak je jezelf nog prima met de eerste zestien? Bespreek het in de comments!

Bron: Capcom

Capcom onthult details aanstaande updates Street Fighter V

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch