Menu Premium

Capcom komt in tweede helft van 2016 met grootschalig Resident Evil-offensief

Jeroen Wiersma 10/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren heeft Capcom de cijfers gepubliceerd van het afgelopen fiscale jaar dat eindigde op 31 maart. Allemaal reuze interessant natuurlijk, maar met name de bijbehorende uitspraken van het bedrijf voor het huidige fiscale jaar zorgen ditmaal voor de nodige opschudding. Hieruit blijkt namelijk dat Capcom in de tweede helft van 2016 met een grootschalig Resident Evil-offensief komt!

De twee zinnen die samen ontzettend veel informatie bevatten zijn de volgende:

“In het fiscale jaar dat eindigt op 31 maart 2017, staan de releases gepland van Sengoku BASARA Sanada Yukimura-den (voor de PlayStation 4 en PlayStation 3), waarin het leven van Sanada Yukimura centraal staat, en Resident Evil Umbrella Corps (voor de PlayStation 4 en PC), die de twintigste verjaardag in maart 2016 markeert van de Resident Evil-serie, als een opwarmertje naar het grootschalig offensief dat staat gepland voor de tweede helft van het jaar. Daarnaast staan ook  Ace Attorney 6 en Monster Hunter Stories (voor de Nintendo 3DS) gepland voor een release.”

Er wordt hevig op los gespeculeerd over wat dit grootschalig offensief nou precies zal betekenen, maar de meesten denken en hopen dat dit, na alle remakes van oude delen, de komst van een volwaardig nieuw deel aankondigt. Dat zou ook betekenen dat we mogelijk op de komende E3  al beelden te zien krijgen van Resident Evil 7. Deel jij deze verwachting? En wat hoop jij te zien in een nieuwe Resident Evil?

Bron: Eurogamer

Capcom komt in tweede helft van 2016 met grootschalig Resident Evil-offensief

Capcom komt in tweede helft van 2016 met grootschalig Resident Evil-offensief

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch