Menu Premium

Call of Duty Warzone Season 4 Reloaded dropt vandaag!

Dansky 15/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hopen dat je dit weekend vrij hebt genomen want het Reloaded deel van seizoen 4 van Call of Duty begint vandaag. Zoals voorgaande seizoenen brengt de ‘half-time’ van het seizoen een scala aan nieuwe toevoegingen. Van nieuwe maps tot nieuwe wapens en, natuurlijk, nieuwe nerfs. Want leuk en niet leuk moeten in balans zijn. En zo ook, de wapens.

Maps, modes, guns en meer in Call of Duty Season 4 Reloaded

Om maar meteen met de muur in huis te vallen: er is een nieuwe zombie map. In deze map, genaamd Mauer der Toten, speel je het nieuwe hoofdstuk in de Dark Aether verhaallijn. De zombies zijn trouwens fan van He Man, want Skeletor is ook van de partij. Verwacht naast de nieuwe map een nieuwe Wonder Weapon, nieuwe zombies en nog een hele hoop andere content.

Niet alleen Zombies krijgt een update want ook Call of Duty Black Ops Cold War heeft nieuwe maps. De Rush map uit Black Ops 2 is terug én later dit seizoen kan je paintballen. Als je klaar bent met bloed vergieten mag je dat nu doen met verf. Maar dan zonder de blauwe plekken.

Als laatste kers op de taart krijgt Warzone zijn eerste objective-based game mode: Payload. Hierin speel je 20v20 waarbij het ene team de Payload moet escorteren naar het einde, en het andere team hen moet tegenhouden. Hier geen tank, dps, healer combinatie en ook geen ultimates maar je krijgt wél je eigen loadout mee.

Dit is natuurlijk niet alles; zo zijn er ook twee nieuwe wapens, meer nieuwe modes en nog een hele hoop meer. Lees dus vooral alle patch notes op de Call of Duty website.

Raven pakt time-to-kill aan in Warzone

Naast de gigantische hoeveelheid nieuwe content in Black Ops Cold War en Warzone gaat Raven aan de slag met de time-to-kill (TTK). Dit is, voor de lezers die niet weten wat dit is, de tijd die het kost om iemand onder de groene zoden te stoppen. Een snellere TTK betekent minder tijd om te reageren. Minder tijd om te reageren betekend dat het een spelletje wordt wie, wie het eerste ziet. En dat kan, gameplay wise, heel vervelend zijn. Om de TTK te verhogen heeft Raven Software met name de Assault Rifles, SMG’s, LMG’s en één sniper aangepast. De nerfs richten zich vooral op schoten op het lichaam waardoor de focus meer gaat liggen op precisie werk. Hoeveel dit in milliseconden je oplevert zal nog moeten blijken. In ieder geval heb je nu meer tijd om te reageren en om terug te schieten.

Johan Cruijff zei ooit: “Je moet schieten, anders kun je niet scoren.”. In theorie gaan je kansen dus omhoog om een rondje Warzone te winnen. Nu moet je alleen nog raak schieten.

Season 4 reloaded

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch