Menu Premium

Call of Duty seizoen 5 vanaf vandaag live op alle platformen!

Dansky 05/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren dropte Activision nog even een hele dikke trailer voor seizoen 5 van Call of Duty. En vandaag is de dag dat het nieuwe seizoen te spelen is. Wat mogen we verwachten? Je kan denken aan een kapot Stadium, een nieuwe faction, nieuwe maps, méér ruimte op je console en natuurlijk gloedje nieuwe content!

De update grootte voor de patch van vandaag:

  • PlayStation 4: 33.9 GB
  • Xbox One: 49.8 GB
  • PC: 54.2 GB (Modern Warfare/Warzone) en 47.4 GB (Warzone only)

Echter moet de grootte van het spel kleiner zijn dan voorheen als je op console speelt zodra de update is geïnstalleerd.

Call of Duty Modern Warfare: nieuwe maps en mode!

Modern Warfare krijgt zoals gebruikelijk nieuwe 6v6 maps. Niet één maar twee dit keer: Petrov Oil Rig en Suldal Harbor. Naast deze twee nieuwe maps krijgen ook Gunfight en Ground War nieuwe maps. Dit gaat om respectievelijk Livestock, een 2v2 map die eruit ziet alsof deze in Farmland te vinden zou zijn, en Verdansk Intl. Airport. En die kennen de Warzone spelers natuurlijk als hun broekzak.

Naast de nieuwe maps zijn er ook twee nieuwe modes: Bare Bones en Search and Destory Double Down. Bare Bones kennen we uit eerdere Call of Duty games want in deze game mode is het jij en je trouwe loodschieter. Geen Killstreaks, geen Field Upgrades en geen Perks. Terug naar Call of Duty zoals deze ooit begon. Search & Destory Double Down is een normaal S&D potje maar dan met 12v12 in plaats van 6v6.

Warzone: een kapot Stadium, een trein vol loot en een open trein station

Verdansk wordt wakker geschud door Shadow Company. De factie die haar eerste opwachting maakte in Call of Duty: Modern Warfare 2. Je weet wel, die gasten die uiteindelijk Ghost en Roach verraden. Zij blazen, geheel nonchalant, het dak van het Stadium af. Daarnaast is de binnenkant van Train Station open waardoor je ook hier naar binnen kan. Misschien wel de vetste toevoeging zijn de Exterior Ascenders. Net zoals de kabels in sommige gebouwen in Downtown rits je hier snel naar de top van het gebouw. Wil je van die slapjanus af die jouw team aan het snipen is? Met een beetje sneaken en een execution laat je meteen weten wat je van diegene vindt. Daarnaast is er natuurlijk de trein vol dikke vette loot. Deze rijd rond in het zuidwesten van Verdansk.

Ook Warzone krijgt een nieuwe mode erbij: Mini Royale Trios. Dit is precies zoals het lijkt: minder operators en snellere Battle Royale. Alleen de eerste en laatste vijf minuten van een normale Battle Royale game zijn hierin aanwezig. Ren, schiet, vlucht, duik, overlijd, vloek en verwonder!

En dat is nog niet alles..

Nee dit is nog láng niet alles. Nieuwe Operators worden toegevoegd, nieuwe wapens in Warzone, Wartracks, Gulag wapen rotaties en nog veel meer. Check daarom vooral even de patch notes en het blog van Activision voordat je wederom de Danger Zone in stapt!

Seizoen 5 roadmap

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch