Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Infinite Warfare krijgt in januari eerste DLC genaamd Sabotage

Maarten van Steijn 21/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste Call of Duty: Infinite Warfare DLC is aangekondigd en draagt de naam ‘Sabotage’. Zoals we van deze franchise gewend zijn, bestaat dit DLC pakket weer uit nieuwe maps en gaat er een nieuwe Zombie-Mode toegevoegd worden.

De eerste map heet Noir. In deze map krijgen we een grauwe, donkere stad met cafeetjes en parken voor onze kiezen. De tweede map wordt Neon genoemd, wat omschreven wordt als een virtueel training centrum. In deze map zullen de door jou omgelegde vijanden verdwijnen in honderden pixels. De derde map, Renaissance, speelt zich af in de klassieke gebouwen en kanalen van Venetië! In de laatste map, die de naam Domination heeft, ga je je bevinden in een look-a-like van de Afghan map uit COD: Modern Warfare 2, die in 2009 ook door Infinity Ward uitgebracht is.

De Zombie mode heet ‘Rave in the Redwoods’ en speelt zich af in een 90’s summer camp aan een verlaten meer, rechtstreeks uit klassieke horrorfilms van die tijd. Hier gaat je met je huidige gezelschap weer verder met het afslachten van verschillende nieuwe zombie soorten. Alsof je daar nog niet genoeg omkijken naar hebt, ga je ook nog te maken krijgen met de bad guy Willard Wyler!

De DLC gaat op 31 januari uitkomen voor de PS4. Xbox One en PC gamers zullen iets langer moeten wachten.

Wat vind jij van deze eerste DLC? Gaat dit een hoop vets beloven, of is de enthousiasme ver te zoeken bij jou? Laat het weten in de reacties!

Bron: vg247.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch