Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Ghosts Live Action Teaser

Boris van de Ven 01/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwe Call of Duty: Ghosts is officieel. We ontvingen van Activision het volgende persbericht en bovenstaande Call of Duty: Ghosts Live Action Teaser.

De nieuwe generatie van Call of Duty® komt eraan. De franchise zette al eerder de standaard voor een complete generatie gamers en is er klaar voor om de lat weer hoger te leggen met het splinternieuwe Call of Duty®: Ghosts. De game wordt gepubliceerd door Activision Publishing, Inc., een dochteronderneming die volledig in eigendom is van Activision Blizzard (Nasdaq: ATVI), en is ontwikkeld door Infinity Ward, de studio die ook de oorspronkelijke Call of Duty en de afgeleide serie Call of Duty®: Modern Warfare® maakte. Call of Duty: Ghosts luidt de volgende generatie van de franchise in. De titel brengt een nieuwe gameplay ervaring met een volledig nieuw verhaal, nieuwe setting en nieuwe karakters, aangedreven door de nieuwe next generation Call of Duty engine.

“Infinity Ward zette voor een hele generatie de standaard wat betreft first-person action, en dat doen ze nu weer met Call of Duty: Ghosts,” zegt Eric Hirshberg, CEO van Activision Publishing, Inc. “Ghosts biedt een compleet nieuw verhaal met nieuwe karakters en een compleet nieuwe Call of Duty wereld die allemaal zijn aangedreven door een next generation Call of Duty engine.”

“Iedereen verwachtte van ons dat we een Modern Warfare 4 zouden maken, wat een veilige keuze was geweest. Maar we rusten niet op ons lauweren,” zegt Mark Rubin, executive producer van gameontwikkelaar Infinity Ward. “We zagen de verandering van de console als een mooie gelegenheid om een nieuw Call of Duty hoofdstuk te openen. Dus bouwden we een nieuw submerk met een nieuwe engine waarmee we onze spelers talloze nieuwe ideeën en ervaringen kunnen bieden. We kunnen dan ook niet wachten om het te delen met onze community.”

Op 21 mei is om 19.00 uur een exclusief voorproefje van Call of Duty: Ghosts te zien op Xbox: the Next Generation Revealed, natuurlijk uitgezonden via Gamekings.tv.

“We zijn onverminderd blij met de overweldigende respons die we van zowel critici als consumenten op de serie Call of Duty krijgen. Met als thuisbasis de Xbox 360 heeft de game wereldwijd de grootste en meest toegewijde community,” zegt Don Mattrick, voorzitter van interactieve entertainment tak van Microsoft. “Met Call of Duty: Ghosts twijfelen we er niet aan dat onze vertrouwde partners Activision en Infinity Ward de lat voor deze ongelooflijke franchise weer hoger leggen dan ooit tevoren.”

Call of Duty Ghosts

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch