Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Ghosts Into The Deep Underwater Gameplay

Gamekings Redactie 10/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de aanloop naar de E3 werd er gisteren een Call of Duty: Ghosts – All Access gehouden. In de live presentatie werd ons heel wat info over Activision’s gloednieuwe game gegeven en kregen we zelfs een kijkje achter de schermen. Waar het ons echt om ging, was natuurlijk de Call of Duty: Ghosts Into The Deep Underwater gameplay preview.

We zagen al eerder hoe belangrijk de hond was in Call of Duty: Ghosts, maar na een aantal levels overleven met je trouwe volger op het land, zul je hem toch ook zo af en toe moeten missen. Bijvoorbeeld in het onderwaterlevel van de gloednieuwe shooter die gisteren werd getoond.

In je wetsuit en mét een wrede gun begint, samen met je teamgenoten, je onderwaterreis. Maar de wereld bestaat niet alleen uit leuke, kleine visjes. Je komt regelmatig een haai van flink formaat tegen, ook wrakken van oude containers, en zelfs een vuurtoren decoreert de diepe zeeën van Ghosts. Natuurlijk kun je al deze objecten gebruiken om ongezien je tegenstanders aan te vallen.

Boven je zie je regelmatig boten in alle soorten en maten voorbij varen en natuurlijk kun je deze naar hartelust opblazen. Gevolg is wel dat je snel weg zal moeten zijn voor de vallende brokstukken die de opgeblazen boten tot gevolg hebben, want daar wil je niet door geraakt worden.

We zijn naturlijk al eens eerder onderwater gegaan in de Call of Duty-serie, maar hoe ziet de onderwaterwereld er next-gen uit? Je ziet het in de Call of Duty: Ghosts Into The Deep Underwater gameplay.

Call of Duty: Ghosts Into The Deep Underwater Gameplay

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch