Menu Premium

Call of Duty: Ghosts brengt 1 miljard dollar op binnen een dag

Gamekings Redactie 06/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De afgelopen paar weken is er al ontzettend veel over de nieuwe Call of Duty: Ghosts voorbij gekomen. Zo is er een heuse Brievenmaandag aan besteed en pluist onze eigen Skate de singleplayer uit in de Call of Duty: Ghosts review. Ditmaal is er behoorlijk positief nieuws te melden, want Call of Duty: Ghosts brengt 1 miljard dollar op binnen een dag. Dit bewijst dat mensen nog lang niet klaar zijn met het knallen in de Call of Duty-serie.

UPDATE: Net zoals ook al heel scherp in de reacties werd opgemerkt, gaat het om het aantal verscheepte Call of Duty: Ghosts-exemplaren naar retail. Dit betekent dus niet dat al deze exemplaren verkocht zijn. De titel van dit bericht klopt helaas dan ook niet.

Al jaren steken er een aantal game-series met kop en schouders boven de rest uit. Het mag geen verassing zijn dat de Call of Duty-serie hier deel van uitmaakt. Gister ging CoD: Ghosts in de verkoop en meteen werden er unieke waardes gemeten op Xbox Live. De gemiddelde duur van een gamesessie was langer dan die van Black Ops 2 en Modern Warfare 3 tijdens dezelfde periode. Dit bewijs dat mensen massaal voor Call of Duty: Ghosts kiezen. Toch is het te vroeg om daadwerkelijk een conclusie te trekken, dit kan pas zodra de game een paar weken in de winkels ligt.

Call of Duty: Ghosts is het allernieuwste pareltje van Infinity Ward en Activision. Ondanks dat veel mensen de game kopen, blijft er ook kritiek op de game. Zo zou het te weinig vernieuwing met zich meebrengen en blijft het spel te lineair. Met deze kritiek kampt de gameserie al jaren en is eerder iets persoonlijks dan iets wat de game echt slecht maakt. Ik denk dat dit ‘oude vertrouwde’ de CoD-serie juist maakt wat hij is. Ghosts is gisteravond op maar liefst 15.000 locaties in de verkoop gegaan en is te halen voor de PC, de PlayStation 3, de Xbox 360 en de Wii U. Vanaf 29 november kunnen we met de game aan de slag op de PlayStation 4 en voor de Xbox One zullen we zoals we al weten nog even moeten wachten.

Call of Duty: Ghosts brengt 1 miljard dollar op binnen een dag

Call of Duty: Ghosts brengt 1 miljard dollar op binnen een dag

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch