Menu Premium

Call Of Duty: Elite nog steeds in ontwikkeling voor PC

Gamekings Redactie 16/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Activision laat weten nog steeds bezig te zijn met Elite naar de PC te brengen, maar heeft geen releasedatum.

Problemen in kamp Elite. Het is nog even wachten, maar Call Of Duty: Elite komt er wel voor de PC. Volgens Activision producer Noah Heller was het veel moeilijker dan verwacht om Elite over te zetten naar een pc-versie. “Jammer genoeg heb ik geen update op dit moment”, vertelt Heller. “We werken er nog aan en kunnen nog geen datum prikken. Het is veel werk aan development.”

Voormalig PC gamer Heller kiest kwaliteit boven snelheid. “Ik krijg elke dag meerdere e-mails, maar we willen er voor zorgen dat PC gamers wel kwaliteit krijgen na zo lang te moeten wachten. Ik baal er zelf ook van. Ik weet hoe ze zich voelen, ik was er ook een. Ik hoop ze snel recht te doen.”

De tablet service van COD: Elite is verder gevorderd, maar laat ook nog op zich wachten. Heller: “Die wordt speciaal ontwikkelt voor dat platform, waarbij we met twee schermen willen gaan werken. Het idee is dat mensen de game spelen en de tablet op schoot hebben om te zien hoe ver hun vrienden zijn, in ‘real-time’.”

PC gamers moeten dus helaas nog even wachten. Het moet vooral frustrerend zijn dat er ook nog geen enkel teken is wanneer zij Elite ongeveer kunnen verwachten. Is Call of Duty: Elite voor jou, als pc-gamer, straks nog wel interessant?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch