Menu Premium

Call of Duty: Black Ops 3 komt ook naar Xbox 360 en PS3

Karim Shehata 10/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Call of Duty: Black Ops 3 werd in april aangekondigd en opvallend was dat er alleen een release op PlayStation 4, Xbox One en PC werd vermeld. Toch bleef het borrelen rond een release op de last-gen platformen. Dat geborrel heeft nu wat opgeleverd, want Activision heeft bekendgemaakt dat Call of Duty: Black Ops 3 ook gaat uitkomen op de Xbox 360 en PlayStation 3.

Treyarch is echter niet de ontwikkelaar die verantwoordelijk gaat zijn voor deze versies. Ontwikkelstudio’s Beenox, bekend van onder meer de ontwikkeling van Skylanders: Trap Team, en Mercenary Technology, bekend van The Godfather: The Game, nemen de ontwikkeling van deze versies op zich.

Er zullen wel wat dingen anders zijn in deze versies van Call of Duty: Black Ops 3. Zo wordt onder meer de coöperatieve modus van de game in de Xbox 360- en PlayStation 3-versies teruggebracht van vier naar twee spelers. Activision geeft daarnaast aan dat er nog wat features van Black Ops 3 anders zullen zijn bij deze versies, of simpelweg niet in de game gaan komen omdat deze consoles dat niet trekken. De aangekondigde multiplayer beta voor de first-person shooter is bijvoorbeeld alleen beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC.

De reden dat Activision heeft besloten toch nog last-gen console versies te maken van Black Ops 3 is simpelweg dat nog niet iedereen is overgestapt van de last-gen consoles naar de PlayStation 4 of Xbox One. Ben jij één van de gamers die Call of Duty: Black Ops 3 gaat spelen op de PlayStation 3 of Xbox 360? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Activision

Call of Duty: Black Ops 3 komt ook naar Xbox 360 en PS3

Call of Duty: Black Ops 3 komt ook naar Xbox 360 en PS3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch