Menu Premium

Call of Duty: Black Ops 3 draait op 30 FPS op PS3 en Xbox 360

Karim Shehata 21/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waar Call of Duty: Ghosts en Call of Duty: Advanced Warfare op de PlayStation 3 en Xbox 360 nog wel op 60 FPS wisten te draaien, zal dit niet het geval zijn bij Black Ops 3. Dit heeft ontwikkelaar Beenox, verantwoordelijk voor de Xbox 360 en PlayStation 3 ports van Call of Duty Black Ops 3, zojuist bevestigd.

De ontwikkelaar geeft aan dat het wel heeft geprobeerd Call of Duty: Black Ops 3 op 60 FPS te laten draaien op Xbox 360 en PlayStation 3, maar dat dit te hoog gegrepen is voor de inmiddels bijna tien jaar oude consoles. Nu gaat Beenox dus voor 30 FPS. Zij willen daar wel bij aangeven dat de typische Call of Duty-ervaring nog steeds gewaarborgd is en dat het nog altijd “rendabel” is om Call of Duty-games te ontwikkelen voor de last-gen consoles.

In navolging van het ontbreken van de singleplayer campaign van Call of Duty: Black Ops 3 in de last-gen console versies van de game, is nu dus ook de frame rate gehalveerd. Zoals gezegd is de Call of Duty-ervaring echter nog wel gewaarborgd. Ga jij Call of Duty: Black Ops 3 spelen op de PlayStation 3 of Xbox 360? Laat het ons weten in de comments!

Call of Duty: Black Ops 3 draait op 30 FPS op PS3 en Xbox 360

Call of Duty: Black Ops 3 draait op 30 FPS op PS3 en Xbox 360

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch