Menu Premium

Call of Duty: Black Ops 3 Awakening DLC dit weekend gratis op PS4

Karim Shehata 31/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Call of Duty: Black Ops 3 kreeg begin dit jaar z’n eerste DLC-pakket te verwerken, in de vorm van Awakening. In dit DLC-pakket zaten onder meer nieuwe maps, waaronder een remake van het in Call of Duty: Black Ops 2 zeer populaire Hijacked. Mocht je nog niet gelapt hebben voor de extra content en een PlayStation 4 in je bezit hebben, dan is er goed nieuws! Dit weekend is de Awakening DLC namelijk gratis te spelen op Sony’s platform.

Dit heeft Activision bekendgemaakt op zijn eigen blog. Wanneer je de laatste update voor de game hebt geïnstalleerd op je PlayStation 4, kun je vanaf morgenavond 19:00 aan de slag met de vier maps die Awakening toe heeft gevoegd aan de game, evenals zombie-map Der Eisendrache. In de multiplayer zul je de DLC maps vanzelfsprekend tegenkomen in de Awakening playlist, maar ook in alle andere modi.

Xbox en PC-spelers kunnen dit weekend niet gratis aan de slag met Awakening, maar wel profiteren deze platformen van dit feestje op de PlayStation 4. Zo wordt er een Double XP en Double Weapon XP weekend gehouden op alle platformen, waardoor je dus alsnog sneller een ‘dat ene wapen’ kunt komen dan normaal.

Later vandaag wordt overigens het tweede Call of Duty: Black Ops 3 DLC-pakket onthuld door Activision. Ga jij dit weekend helemaal los met de Double XP en Awakening in Black Ops 3?

Bron: VideoGamerActivision

Call of Duty: Black Ops 3 Awakening DLC dit weekend gratis op PS4

Call of Duty: Black Ops 3 Awakening DLC dit weekend gratis op PS4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch