Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Black Ops 2 Zombies Teaser Trailer

Gamekings Redactie 20/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Treyarch staat bekend als de studio die graag zombie modi toevoegt aan haar Call of Duty games. Dat ze ook dit jaar niet ontbreken kunnen we zien in de Call of Duty: Black Ops 2 Zombies Teaser Trailer.

De meest succesvolle shooter serie van de afgelopen tien jaar krijgt op 13 november een vervolg en deze speelt zich af in de nabije toekomst. Het is alweer de negende Call of Duty die op de markt verschijnt. De vraag is natuurlijk of ze het huidige verkooprecord van de eerste Black Ops weten te doorbreken (maar liefst 25 miljoen verkochte units gingen binnen een maand als warme broodjes over de toonbank), dit zou Call of Duty: Black Ops 2 direct de best verkopende game in Europa en Amerika maken.

De game draait op de Black Ops 2 engine (een aangepaste versie van de Black Ops engine), waardoor het er nog steeds slick uit ziet. De singleplayer bestaat uit twee verbonden verhaallijnen die zich in 2025 en van 1970 tot 1980 zullen afspelen. Alex Mason die je misschien nog kent van Black Ops, zal terugkeren in Black Ops 2. In de verhaallijn van 2025 speel je je met de zoon van Alex Mason, waarin een nieuwe koude oorlog tussen Amerika en China is uitgebroken.

De Zombie Mode ondergaat ook een grote verandering. Nu is het niet meer een verkapte Horde Mode, maar ook de zombies krijgen een eigen campagne. Daarnaast is het in Black Ops 2 mogelijk om met 8 spelers online co-op de zombie mode in te duiken. Als je de Hardened of Care Package Edition pre-orderd kun je ook op zombies knallen in de Nuketown map die, die speciaal voor de Zombie Mode een 2025 remake heeft gekregen.

Of de futuristische setting en de Zombie campagne bij de speler in de smaak valt, moet nog blijken. De tijd zal het leren. Check eerst meer even de Call of Duty: Black Ops 2 Zombies Teaser Trailer.

Call of Duty Black Ops 2 Zombies Teaser Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch