Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Advanced Warfare Multiplayer Reveal Trailer

Gamekings Redactie 11/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

EA, Sony, Square Enix, ze doen er allemaal aan mee. Nog snel eventjes voor de grote drukte van de Gamescom hun games onder de aandacht brengen. Waar de eerder genoemde het bij een trailer, teaser of nieuwsbericht hielden pakken de mannen van Activision net even wat dikker uit. Activision houdt as we speak een livestream sessie, waarin ze zojuist de Call of Duty: Advanced Warfare Multiplayer Reveal Trailer in hebben getoond.

Call of Duty: Advanced Warfare is de CoD-titel die gamers eind dit jaar, en als het goed is ook heel 2015, een flinke portie actie gaat bieden. Vandaag is voor het eerste ook de multiplayer uit de doeken gedaan in een ruim twee minuten durende video. Zoals de naam doet vermoeden, gaan alle technologische snufjes in de vorm van perks in dit deel nog net iets verder dan in haar voorgangers Modern Warfare en Modern Warfare 2. Wel lijkt de gameplay, op de toevoeging van enkele nieuwe features na, trouw te blijven aan het snelle run-and-gun tempo dat men van de serie gewend is.

Mijn liefde voor de Call of Duty-serie kwam met de komst van Call of Duty: Modern Warfare tot stand. Ook World at War, dat een totaal andere setting kende, wist me mateloos te boeien. Modern Warfare 2 was in mijn ogen al een wat mindere titel, en de hierop volgende titels deden me nog minder. Tot zover lijkt Advanced Warfare voornamelijk voort te bouwen op Ghosts en Modern Warfare 3, maar wellicht zorgt Sledgehammer Games toch voor voldoende vernieuwing, of nemen ze juist een verstandige stap terug. Waardoor ik, en met mij andere liefhebbers van het eerste futuristische deel, als vanouds hooked kunnen raken.

Call of Duty: Advanced Warfare verschijnt 4 november dit jaar voor de PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4 en Xbox One. Wanneer je de game echter pre-orderd, kun je een hele dag eerder aan de slag met de multiplayer van Call of Duty: Advanced Warfare. Dit heeft Activision zojuist aangekondigd tijdens de speciale livestream voor de onthulling van de multiplayer van deze nieuwe Call of Duty-titel.

Call of Duty: Advanced Warfare Multiplayer Reveal Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch