Menu Premium

Burnout Paradise is nu backwards compatible op Xbox One

Karim Shehata 23/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen backwards compatibilty werd aangekondigd voor de Xbox One, wilden fans meerdere games terugzien op de Xbox One. Zo werden games als Red Dead Redemption en Burnout Paradise als een mallemoer aangevraagd. De eerste heb je eerder al gekregen, maar nu komt de populaire racegame van Criterion Games er ook bij: Burnout Paradise is nu backwards compatible op Xbox One!

Niet alleen is de game vanaf vandaag backwards compatible, ook is ‘ie vanaf 16 december gratis te downloaden op de Xbox One. Vanaf 16 december tot het nieuwe jaar is Burnout Paradise namelijk onderdeel van Games With Gold, waardoor je dus niet je huis overhoop hoeft te gooien om het oude doosje van Burnout Paradise terug te kunnen vinden.

Naast Burnout Paradise zijn ook Rayman Legends en de racegame Pure vanaf vandaag backwards compatible. Van Rayman Legends is dit redelijk opmerkelijk te noemen, gezien de game ook gewoon uit is gekomen voor de Xbox One. De games verschillen daarnaast nauwelijks op grafisch gebied en daarom lijkt het nu aantrekkelijker om de Xbox 360-versie, dan de Xbox One-versie van deze game te halen.

Zie jij jezelf weer in Burnout Paradise, Rayman Legends of Pure duiken? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Eurogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch