Menu Premium

Bungie onthult Season of the Drifter voor Destiny 2

Hylke Haagsma 01/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bungie heeft Season of the Drifter uit de doeken gedaan en daarmee ook de content die spelers de aankomende drie maanden kunnen gaan spelen. De eerste content voor Annual Pass-bezitters verschijnt op 5 maart. Ze kunnen dan met twee nieuwe modi aan de slag: Gambit Prime en The Reckoning.

Gambit Prime en The Reckoning

Gambit PrimeĀ is een meer gefocuste, op ‘class’-gerichte variant van Gambit, en The Reckoning is een Mathmade-event , net zoals Court of Oryx en Blind Will, voor vier spelers. Op 9 maart wordt er een tweede moeilijkheidsniveau aan The Reckoning toegevoegd. Gambit Prime begint met 1 map, New Arcadia op Mars, maar krijgt op 12 maart een tweede map, Deep Six op Titan.

12 maart kunnen spelers twee nieuwe quests gaan doen. In de eerste moet je Thorn terugwinnen. De tweede is enkel voor Annual Pass-bezitters en laat je kant keizen tussen The Vanguard of The Drifter.

Daarna op 15 maart is er een nieuwe quest bij Xur. De 9 weken erna kunnen spelers in nieuwe verhalende missies meer te weten komen over de geheimzinnige Nine. 9 aoruk gaat ook de Arc Week beginnen, hierover worden binnenkort meer details naar buiten gebracht door Bungie.

Gaan jullie de DLC spelen? Kijken jullie ernaar uit? Wij zijn benieuwd naar wat jullie vinden, drop vooral even in de comments je mening! Koos is niet bepaald enthousiast voor de DLC, jij wel?

Het zijn sowieso spannende tijden voor de game, Anthem is recent uitgekomen. Maar gelukkig voor Destiny is die game helemaal niet zo goed ontvangen. Er zitten veel fouten in de game en hij lijkt simpelweg gewoon alles behalve af. Dan komt ook nog The Division 2 zeer binnenkort uit, dat kan ook zomaar een concurrent worden aangezien de game ook in het genre van lootershooters past. Welke game heeft jou voorkeur? Je kunt binnenkort in ons premium item zien welke wij als winnaar uit de bus zien komen.

Destiny 2

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch