Menu Premium

Bungie maakt content Destiny April Update bekend

Ridho Hidayat 23/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De langverwachte content update van Destiny staat eindelijk voor de deur! Binnenkort kunnen we als bezetenen een nieuwe strijd aan gaan met de Taken. Bungie heeft bekend gemaakt wat de inhoud zal zijn van de gratis update die in april zal verschijnen.

De afgelopen maanden heeft Bungie ons al de nodige PvP-evenementen voorgeschoteld, met de Sparrow Racing League en de Crimson Days. Volgende maand is het de beurt aan het PvE-gedeelte van de game. Er wordt namelijk verschillende content toegevoegd waar we ons de komende tijd flink in kunnen vastbijten.

Om te beginnen zal het maximale Light-level worden verhoogd van 320 naar 335, waarmee spelers de strijd kunnen aangaan met nóg krachtigere vijanden. Deze strijd komt onder andere in de vorm van de Challenge of the Elders, een nieuwe Prison of Elders modus die ons vier maanden lang zal voorzien van unieke uitdagingen. Spelers zullen hierin goed moeten samenwerken, want hoe hoger je eindscore, des te beter de beloningen zullen zijn.

Verder wordt er een nieuwe strike toegevoegd waarin we een nieuwe dreiging moeten uitschakelen, Malok wil namelijk de plaats innemen van de verslagen Oryx. Met verhaallijnen van Variks en Petra zullen bovendien oude bekenden terugkeren. Dat is nog niet alles, want ook het sandbox- en PvP-gedeelte zullen op de schop gaan. Verwacht 12 april dus een lading aan vernieuwde Destiny content.

Ben jij nog altijd in de ban van Destiny? Of pak je binnenkort opnieuw de wapens op om te vechten tegen de Taken? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Eurogamer

Bungie maakt content Destiny April Update bekend

Bungie maakt content Destiny April Update bekend

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch