Menu Premium

Brutal Legend 2 mogelijkheid bij succes Psychonauts 2

Karim Shehata 07/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de PlayStation Experience van afgelopen weekend werd Psychonauts 2 aangekondigd. De game is het vervolg op het populaire Psychonauts, welke in 2006 in Europa verscheen voor Xbox, PlayStation 2 en PC. Als dit vervolg een succes wordt, is er een mogelijkheid dat ook een andere fan-favorite van Double Fine een sequel krijgt, namelijk Brutal Legend 2.

Dit heeft Double Fine bekendgemaakt tijdens een Q&A-sessie op Fig, de website waar je Psychonauts 2 kunt funden. “We hebben altijd gezegd dat we vervolgdelen willen maken op Psychonauts en Brutal Legend. “We kunnen niks beloven, maar als Psychonauts 2 een succes wordt, misschien dat Brutal Legend 2 dan tot de mogelijkheden gaat behoren?” aldus Double Fine.

Psychonauts werd in 2006 uitgegeven door THQ, terwijl Brutal Legend op consoles werd uitgegeven door Electronic Arts. In het geval van Psychonauts 2 en het mogelijke Brutal Legend 2 lijkt het erop dat Double Fine de games zelf moet uitgeven. Eerder zei Double Fine-baas Tim Schafer al dat de ontwikkeling van Brutal Legend ongeveer 25 miljoen dollar heeft gekost, terwijl een vervolg op Psychonauts maar de helft van dat bedrag zou kosten om te maken.

Zit jij nog steeds te wachten op een vervolg op Brutal Legend? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VideoGamer

Brutal Legend 2 mogelijkheid bij succes Psychonauts 2

Brutal Legend 2 mogelijkheid bij succes Psychonauts 2

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch