Menu Premium
Loading...

Boris over de Gamekings Wreck-It Ralph Voorpremiere

Gamekings Redactie 06/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

We gaan een hele hoop kaartjes weggeven voor de Wreck-It Ralph Voorpremiere in de Pathé City te Amsterdam. Boris kijkt zo erg uit naar de film dat hij deze actie nog even wou aanstippen in “Boris over de Gamekings Wreck-It Ralph Voorpremiere”.

Wil jij gratis de nieuwe animatie film van Disney, Wreck-It Ralph, zien voordat hij in alle bioscopen van Nederland draait? Stuur dan een e-mail naar prijsvraag@gamekings.tv en waarom je zo graag met ons naar de voorpremière wilt gaan. Ja, ook de redactie van Gamekings is er bij.

We geven niet twee, niet zes, niet tien kaartjes weg, maar 108 stuks, dus dat vergroot de kans dat je wint aanzienlijk. Mocht je één van de gelukkige zijn kom dan maandag 10 december naar Pathé City in Amsterdam. De inloop is om 18:30 en de film start om 19:00 uur.

Wreck-It Ralph is een film die zich afspeelt in arcade kasten, waar (zonder dat wij het weten) het bruist van leven. De hoofdpersoon is Ralph, een villain die eigenlijk een held wil zijn. In de film komen vele bekende game personages voor zoals Pac-Man, Sonic en Bowser, waardoor de film wel in ons straatje thuis past.

Wreck-It Ralph is geregisseerd door Rich Moore die meerdere top series heeft geregisseerd als Futurama en The Simpsons. De muziek wordt verzorgd door Henry Jackman. Hij componeerde eerder muziek voor onder andere Kick Ass en X-Men: First Class.

Wij kijken dus erg uit naar de film. Dat Boris dat ook doet, hoor je in Boris over de Gamekings Wreck-It Ralph Voorpremiere.

Boris over de Gamekings Wreck-It Ralph Voorpremiere

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch