Menu Premium

Borderlands: The Pre-Sequel krijgt 16 december The Holodome Onslaught

Karim Shehata 04/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een kleine twee maanden geleden verscheen de nieuwe Borderlands-titel voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de PC in de vorm van Borderlands: The Pre-Sequel. De franchise staat er om bekend dat er na de release altijd erg veel DLC uitkomt voor de games, en dat is met The Pre-Sequel zeker niet anders. Vanaf 16 december aanstaande kan iedereen hard aan de slag met de The Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack: The Holodome Onslaught DLC.

Dit heeft 2K Games zojuist aangekondigd. In dit DLC-pakket keren Vault Hunters Gaige en Axton terug uit de eerdere Borderlands-delen en alles wat deze personages hebben veroorzaakt in de eerdere delen, krijgen ze keihard terug op hun bordje. De DLC voegt ook een nieuwe challenge arena toe, waarin je hordes aan vijanden kunt blijven neerknallen. In deze nieuwe arena kom je zowel oude als nieuwe vijanden, wapens, class mods en skins tegen. Als klap op de vuurpijl gaat de level cap met tien levels omhoog naar 60, waardoor de personages nog eens tien nieuwe skill points kunnen verdienen en tien levels omhoog kunnen.

The Holodome Onslaught DLC zit inbegrepen bij de Season Pass, terwijl het pakket ook los te verkrijgen is vanaf 16 december. Binnenkort komt er overigens ook een nieuwe patch uit voor Borderlands: The Pre-Sequel, welke een nieuwe moeilijkheidsgraad zal toevoegen en ervoor zorgt dat je op ieder moment binnen de game je campaign-progressie kunt resetten.

Borderlands: The Pre-Sequel krijgt 16 december The Holodome Onslaught

Borderlands: The Pre-Sequel krijgt 16 december The Holodome Onslaught

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch