Menu Premium

Opgepoetste Borderlands: GOTY Edition komt naar Xbox One, PS4 en PC

Koos Mooten 28/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Borderlands fans mochten zich donderdagavond niet alleen verheugen op een gloednieuw deel in de serie in de vorm van Borderlands 3, gamers kunnen binnenkort (3 april) al aan de slag met een sterk opgepoetste Borderlands: Game of the Year Edition voor PS4, Xbox One en PC.

Niet alleen een grafisch nieuw sausje

Xbox One en PS4 Pro eigenaren kunnen zich gaan verheugen op een 4K HDR ervaring met een vernieuwd belichtingsmodel, 4K textures en nieuwe character modellen. Naast grafische vernieuwingen zal de game ook een flink aantal quality-of-life verbeteringen kennen waaronder een Borderlands 2-stijl mini-map, inventory verbeteringen en zijn er auto pick-ups voor o.a. ammo en dergelijke.

Borderlands wist in 2009 hoge ogen te gooien en PC gamers die al in het bezit zijn van deze specifieke editie zullen alle upgrades vanaf 3 april gratis kunnen downloaden.

Alle Borderlands DLC bij inbegrepen

De Game of the Year Edition van Borderlands bevat naast de base-game ook de The Zombie Island of Doctor Ned, Mad Moxxi’s Underdome Riot, The Secret Armory of General Knoxx en Claptrap’s New Robot Revolution DLC.

Borderlands GOTY

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch