Menu Premium

Borderlands 2 verschijnt 28 mei op de PS Vita

Gamekings Redactie 09/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja ja, de kogel is door de kerk. Terwijl ze aan de andere kant van het grote water wisten dat Borderlands 2 daar gaat verschijnen op 13 mei, moesten wij het nog even doen zonder releasedatum voor de populaire shooter van Gearbox. Tot vandaag, want het officiële PlayStation-account op Twitter laat weten wanneer het zover is. Je zag het al in de titel en je zag het goed: Borderlands 2 verschijnt 28 mei op de PS Vita.

 

 

 

 

 

 

 

 

De echte Borderlands-liefhebbers kunnen al lang en breed aan de slag met het tweede deel in de serie en wachten vol smart op het eerder aangekondigde Borderlands: The Pre-Sequel of Tales of the Borderlands van Telltales. Beide titels laten nog even op zich wachten, maar nu is het wel mogelijk om Borderlands 2 mee te nemen in je broekzak. Voor PlayStation 3-bezitters die ook een PS Vita hebben, betekent dat dus verder gaan waar ze gebleven zijn terwijl ze niet in de buurt zijn vahun console. Borderlands 2 voor de PS Vita en PlayStation 3 heeft namelijk Cross-Save support.

Het is niet de kale Borderlands 2-versie die naar de PS Vita komt, maar eentje die het grootste deel van de downloadable content bevat. Dit houdt in dat Captain Scarlett and Her Pirate’s Booty en Mr. Torgue’s Campaign of Carnage erbij zitten en ook de Collector Edition’s Pack, Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 1 en de Psycho en Mechromancer character classes. De laatste downloadable content voor de game op de consoles is geen onderdeel van Borderlands 2 voor de PS Vita, maar is misschien in de toekomst beschikbaar om te downloaden. Op dit moment is dat nog onduidelijk.

Normaal gesproken zijn aankondigingen al wat verder van te voren, maar op Borderlands 2 op de PS Vita hoeven we niet lang te wachten. 28 mei is het zover en dan kunnen we de succesvolle shooter overal mee naar toe nemen.

Borderlands 2 verschijnt 28 mei op de PS Vita

Borderlands 2 verschijnt 28 mei op de PS Vita

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch