Menu Premium

Borderlands 2 verschijnt 18 maart op de PS Vita

Gamekings Redactie 21/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 20 augustus vorig jaar werd er door ontwikkelaar Gearbox Software aangekondigd dat Borderlands 2 naar de handheld van Sony komt. Het duurde tot december voordat de geruchtenmolen begon te draaien omtrent een releasedatum, maar tot vandaag voordat deze werd bevestigd. Borderlands 2 verschijnt 18 maart op de PS Vita, wat de eerdere geruchten bevestigt die er door verschillende winkels in de lucht werd geholpen.

UPDATE #2: 2K Games heeft de tweet verwijderd die de releasedatum bevestigde, omdat deze incorrect is. Borderlands 2 verschijnt dus niet 18 maart op de PS Vita. De uitgever maakt ook niet bekend wanneer de game wél verschijnt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Normaal gesproken moeten we de geruchten die ontstaan vanuit retailers met een korreltje zout nemen, maar nu blijkt dat zij al langer wisten wanneer Borderlands 2 in de winkels ligt voor de PS Vita. Op verschillende websites werd de game al weergeven om uit te komen op 18 maart, zonder dat dit door uitgeverij 2K Games was bevestigd. Vandaag nemen zij wel de touwtjes in handen en laten ze op Twitter weten dat die datum helemaal klopt.

Voor fans van de serie die ook een PS Vita in huis hebben, is het goed nieuws en de handheld van Sony heeft een game als Borderlands 2 ook zeker nodig. Zo uit het blote hoofd kan ik alleen Killzone: Mercenary bedenken – met Call of Duty: Black Ops Declassified als voorbeeld van hoe het niet moet – als shooter die lekker speelt op de PS Vita. Gezien Borderlands 2 veel om verzamelen van items en wapens gaat, leent de game zich ook zeker om onderweg te spelen.

Het is natuurlijk maar de vraag of dat ook voldoende is, want kan dat alle Borderlands-enthousiastelingen al lang en breed op de consoles uitgespeeld zijn. Wellicht zijn er nog genoeg mensen die ‘m gemist hebben óf toch voor de PS Vita willen oppakken en dat kan dus zoals al meerdere keren eerder genoemd op 18 maart. Ben jij van plan ‘m te halen?

Borderlands 2 verschijnt 18 maart op de PS Vita

Borderlands 2 verschijnt 18 maart op de PS Vita

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch